EMAIL US AT centarfenix@gmail.com
CALL US NOW +387 37 683-301, 037 695-031
PODRŽITE RAD CENTRA

Podrška Fenixovoj javnoj kuhinji u Sanskom Mostu tokom mjeseca Ramazana

Tokom ljetnih mjeseci – posebno jula i augusta- u Sanski Most dolaze mnogi naši građani iz dijaspore i malo ko od njih je ove godine zaobišao naš Centar “Fenix” i javnu kuhinju.

Javna kuhinja svakodnevno priprema i dijeli 150 obroka, od čega je 60 kućnih dostava. Mjesečno se redovno dijeli 25 prehrambenih paketa za stare i socijalno ugrožene osobe, koji ne mogu doći na topli obrok. Osim svojih stalnih korisnika, Fenix pomaže i onima koji nam se povremeno obrate, a njih je u prosjeku 2-3 dnevno – u potrazi za hranom ili za lijekom!

Mi u Centru “Fenix” nastojimo da u skladu sa svojim kriterijima pomognemo svima koji nam se obrate i da nikog ne vratimo. I to činimo tokom cijele godine.

Ovaj naš rad je ovisan o donacijama, kako naših stranih donatora, tako i dobrovoljnih priloga i donacija naših sugrađana i naših Bosanaca i Hercegovaca, koji su razasuti po cijelom svijetu.

Dragi naši sugrađani, radovale su nas Vaše mnogobrojne posjete, posebno tokom mjeseca Ramazana! Došli ste, raspitivali se kako živi narod u Sanskom Mostu i kako Vi možete pomoći.

Puno ste nam pomogli – donirali ste prema svojim mogućnostima, što u namirnicama, što u novcu. Vašim dobrovoljnim prilozima i donacijama moći ćemo adekvatno odgovoriti na velike potrebe i zahtjeve svih onih naših starih, bolesnih, socijalno ugroženih, kojima je potrebno samo malo da budu sretni i zadovoljni.

Hvala Vam što ste ove godine pomogli naš Fenix da bismo mi mogli pomoći druge!

Hvala Vam što ste bili uzrok tome da i drugi osjete radost mjeseca Ramazana, bilo da su postači ili ne.

Hvala i našim medijima, posebno NTV 101 Sanski Most i Radio Sani , te BOSTEL-u iz Čikaga, putem kojih ste dobili informaciju o nama i našem radu!

Nadamo se da ćete i u budućnosti podržati naš rad i da ćete nas opet posjetiti.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!

Adisa Hotić i Tim Centra “Fenix”

SPISAK LICA KOJA SU UPLATILA NOVČANA SREDSTVA ZA IFTARE GODINA 2013

SPISAK LICA KOJA SU DONIRALA NOVČANA SREDSTVA ZA VRIJEME RAMAZANA GODINA 2013

SPISAK LICA KOJA SU DONIRALA NAMIRNICE ZA VRIJEME RAMAZANA GODINA 2013

Podijeli vijest...

INFORMATOR

Budite u toku sa svim aktivnostima Centra Fenix...