KONTAKTIRAJTE NAS +387 37 683-301, 037 695-031
PODRŽITE RAD CENTRA - PayPal

Volonterka Evropskog volonterskog servisa u Centru ”Fenix”

Moje ime je Alexandra Joubert i imam 20 godina. Živim sa prijateljima u Francuskoj u gradu Lion. Studiram reklamu i poslovni menadžment. Također imam diplomu iz ugostiteljstva.

Trenutno radim i studiram u isto vrijeme. Ono što me je motivisalo za učešće u EVS programu jeste avantura, otkrivanje i učenje o drugoj kulturi. Veoma sam znatiželjna i volim učiti o novim stvarima. Također se nadam da ću uspjeti naučiti novi jezik. Svoje slobodno vrijeme koristim za otkrivanje novih područja. Često idem u duge šetnje kroz šume, po ruralnim mjestima ili planinama.

Nadam se da će mi ovo iskustvo donijeti mnogo novih stvari i da će biti nezaboravno.


My name is Alexandra Joubert, I’m 20 years old. I’m french, I live in a roommate in France at Lyon. I’m a student in commerce and business management. I also had a diploma in hotel school.

 

I’m a part time student and a part time employee. What motivated me to do EVS is the adventure, discovery and learning of another culture. I’m very curious and love to learn new things. I also hope to be able to progress in a foreign language. I use my free time to discover new landscapes. I often go for long walks in the forest, in the countryside or in the mountains evey season.

I hope this experience will bring me a lot of new things and will be unforgettable.

Podijeli vijest...

RIJAVI SE ZA INFORMATOR

Budite u toku sa svim aktivnostima Centra Fenix...